Brændeovne og pejse

Hot-House Pejsecenter forhandler en række førende mærker inden for brændeovne og -indsatser, skorstene samt udendørs køkkener, forskellige slags grill og andet udstyr til både out- og indoor.

Ved Hot-House Pejsecenter kan du se Koldings største Morsø-udstilling, og derudover rådgiver og sælger vi ovne af mærkerne Aduro, Meteor, Jøtul og Scan.

Hot-House Pejsecenter har et stort udvalg i både mærker og modeller, og vi lægger vægt på altid at vejlede dig, så vi sammen kan finde den rigtige brændeovn, der opfylder dine behov.

Morsø Brændeovne

Morsø Jernstøberi har eksisteret i mere end 160 år, og er i dag kendte for deres spektakulære inden- og udendørs pejse, ovne og udekøkkener samt tilbehør.
Morsø har fokus på flot design, funktionalitet og miljøet, og kendetegnes ved at det gennemgående materiale er sort støbejern, der er godt til at holde på varmen, er af god kvalitet og som ikke kan slides op.
Hos Hot-House kan du se Koldings største Morsø-udstilling, hvor vi kan hjælpe dig med at finde din næste Morsø brændeovn, pilleovn, indsats eller opsats.Aduro Brændeovne

Aduro er et af de førende brands inden for udvikling og fremstilling af brændeovne i flot, dansk design. Ved at købe en Aduro brændeovn, får du en ovn, hvor kvalitet, æstetik og brugervenlighed går hånd i hånd.

Meteor/Svendsen Pejse

Meteor blev etableret i 1981, og har dermed næsten 40 års erfaring i at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet, kvalitet og miljørigtighed i flot design.
Hos Hot-House har vi tidligere forhandlet Meteor pejseindsatse under navnet Svendsen Pejse.Jøtul Brændeovne

Norske Jøtul har eksisteret siden 1853, og er dermed en af verdens ældste producenter af brændeovne, -pejse og -indsatser, hvor norsk natur, kultur og håndværk går godt i tråd med ovnenes tidsløse design.

Scan Pejse

Scan brændeovne kombinerer dansk design, fokus på detaljen og innovation, og har, siden deres etablering i 1978, selv udviklet og produceret ovnene på deres fabrik i Danmark.
Scan betragter ikke blot deres brændeovne som praktiske, men som et møbel, der skal passe ind i en moderne livsstil, hvorfor deres brændeovne kan genkendes på deres rene linjer og høje standard.


Hot-House kontakt banner med morsø brændeovn i profilHot-House Pejsecenter logo i sort

Vejlevej 328, 6000 Kolding

Mandag – Fredag: Kl. 12 – 17

+45 23 22 80 80

pr@hot-house.dk